Anna

Välkommen!

Årets sommarfest är över

Publicerad 2010-05-23 22:58:02 i Allmänt,

I fredags var det dags för jobbets sommarfest igen. I år var det Aktivera Mera-gruppen som stod för arrangemanget och det gjorde de riktigt bra! Festen fick en kanonstart och alla var på topphumör. Vi blev bordsplacerade teamvis och innan middagen var det tävling. Varje bord hade en lapp där vi skulle skriva svaret på ett helt gäng frågor som en av ledarna ställde. Därefter gick det över till musiktävling där det gällde att vara först med att gissa rätt låt, artist och sen sjunga lite av låten. Man fick en poäng för varje rätt svar och var det något man inte kunde gick den delen över till ett annat team. när moment två var över räknade de ihop den totala summan av båda tävlingarna och den med flest poäng vann en entré till Rockfredag på Långnäs i sommar. Vi var taggade som sjutton och tog i så mycket vi bara kunde. Själv skrek jag och tjoade så mycket att jag var hes efteråt!

Ja vilka var det som vann tävlingen nu då? Hm... men just det! Det var ju vi! :D

       

     

 

Resten av helgen har gått i lugnets tecken, något som har känts otroligt skönt! Vi har bara varit hemma och myst tillsammans. Nästa helg blir det eventuellt vårfest med skoterklubben, bara vi får tillräckligt många anmälda. Vi upptäckte nyss att det är premiär på Torön samma dag som vår fest så risken är stor att vi måste lägga ner och ta en fest i sommar eller höst istället. Ja ja, det visar sig.

God natt och sov sött =) ♥

Om

Min profilbild

Anna

I den här bloggen finns en mix av dagboksblaj och fiktiva texter.Ibland dyker kanske en och annan dikt upp också men det är ju inte min styrka direkt så någon uppsjö av det lär du inte finna.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela