Anna

Välkommen!

Nya vindar

Publicerad 2011-08-24 20:19:38 i Allmänt,

Jag har funderat länge på att flytta från Arbrå. När Storeman också ville det så bestämde jag mig för att göra slag i saken. Har stått i bostadskö för en fyra eller femma i Bollnäs i ett halvår och endast ett erbjudande har kommit där jag var som nummer 11 på tur att få lägenheten så det var helt kört. Så tipsade någon om att kontakta Helsingehus vilket jag gjorde men de hade inga heller. Tänkte i alla fall att jag skulle kontakta mäklare för försäljning av huset men hann inte förrän Helsingehus ringde på mindre än två veckor efter att jag ställt mig i kö och erbjöd mig en fyra mitt i centrum i Bollnäs. Efter att ha tittat på den var det bara att tacka ja och lösa husfrågan. Slängde ut en annons på Blocket och efter bara några timmar hade jag 10-15 svar och efter tre dagar hyresgäster jag ville ha så 1 november blir jag Bollnäsbo på Trädgårdsgatan =)

Mitt förbannade kylskåp här hemma håller på att driva mig till vansinne! det låter illa och det är andra omgången nu som det gör det. Den hade en lång period förut när vi lyckades få tyst på den men nu verkar den inte vilja ge vika så idag drog jag iväg och köpte ett nytt kylskåp. Jag tror jag får tinnitus snart på det befintliga! Det var inte riktigt vad jag hade tänkt mig så här nära inpå uthyrning men vad sjutton, jag kan inte låta mina nya hyresgäster få tinnitus också så det var bara att punga ut med pengar på ett. Det har verkligen varit ett sånt hushållsartikelår för mig nu. Först ny diskmaskin, sen ny dammsugare och till sist ett nytt kylskåp. Fattas bara att tvättmaskinen hinner ge upp också eller spisen...

Om

Min profilbild

Anna

I den här bloggen finns en mix av dagboksblaj och fiktiva texter.Ibland dyker kanske en och annan dikt upp också men det är ju inte min styrka direkt så någon uppsjö av det lär du inte finna.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela