Anna

Välkommen!

Klantig

Publicerad 2011-02-16 17:32:08 i Allmänt,

Har varit i Gävle sen igår morse. Tåget gick i tid trots stränga kylan, bravo! Däremot var jag själv mindre duktig och lyckades med att glömma övernattningsväskan på tåget och kom på det först sent på eftermiddagen. Tänkte att den lär nog vara borta vid det här laget men gjorde ett försök att först ringa hittegods men de hade inte fått in något. Till råga på allt hade jag viktiga tabletter i den - medicinen mot restless legs. Utan dem sover jag nästan inget alls på hela natten. Gjorde sen ett försök att ringa X-trafik för att höra om de visste vart tåget jag åkte med åkte någonstans nu och om det skulle komma till Gävle station någonting under dagen och det skulle det. Tåget var på väg från Sundsvall och skulle anlända 17.02 så jag halvsprang till stationen bara för att upptäcka att tåget var försenat till 18.15 (vad förvånad jag blir).

Moloken gick jag tillbaka till hotellet och passade då på att ringa X-trafik igen och frågade dem om det var möjligt att komma i kontakt med tågvärden för att höra om det fanns någon upphittad väska så att jag inte gick tillbaka i onödan sen när tåget sent omsider kommer. En jättegullig tjej på kundservice där ringde och letade tågvärden, ringde sen tillbaka till mig för att berätta att väskan var kvar! så vid sexsnåret vandrade jag tillbaka till stationen och fick där vänta till efter halvsju innan tåget äntligen kom in och jag fick tillbaka min väska. Måste säga att X-trafik verkligen var hjälpsamma till skillnad mot hittegods som deklarerade snäsigt att de minsann var ett externt företag som tog hand om hittegods för att X-trafik ska slippa samtal i tid och otid av gnällspikar som mig. Tack för den hittegodset!

Ringde förresten Telia häromdagen för att fråga om TV4 Premium Play, då jag redan idag betalar för att ha TV4 Anytime och därmed undrade om det skulle bli ytterligare extra kostnader för att ha Premium. Som vanligt haffar jag på muntergökarna och idioterna på Telias kundservice, denna gång en kille som tydligen inte alls hade hört talas om TV4 Premium Play och febrilt satt och sökte info om detta. Efter en stund säger han att han kan ringa och fråga någon om detta och ber mig vänta kvar, schysst tänkte jag och väntade glatt i luren. Efter en stund får jag kopplingston och samtalston och plötsligt är det röst som svarar att jag är välkommen till Telias kundtjänst och undrar vad hon kan hjälpa till med. Han kopplade mig vidare alltså för att slippa prata mer med mig. Telia i ett nötskal... Så går det när man sätter så hårda mål på att mata så många samtal som möjligt att när det tar för lång tid så kopplar bara handläggarna vidare för att hålla sitt eget mål!

__________________________________________________________________________


Annorlunda och roligt Trolleri!

Bra gjort! så där avancerat kunde inte jag leka med skuggor : )

Gammal klassiker - ge mig några timmar så ska jag supa dig snygg!

Viagrareklam som inte fick sändas

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anna

I den här bloggen finns en mix av dagboksblaj och fiktiva texter.Ibland dyker kanske en och annan dikt upp också men det är ju inte min styrka direkt så någon uppsjö av det lär du inte finna.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela