Anna

Välkommen!

Så var det helg igen

Publicerad 2012-09-29 21:56:12 i Allmänt,

När klockan ringde i morse vid halvnio fattade jag inte vad det var som lät. När jag till sist insåg att att det var väckarklockan på mobilen undrade jag först varför sjutton den ringde och sen trodde jag att jag hade försovit mig och satte mig på en millesekund rakt upp i giv akt i sängen, kom på att det var lördag och undrade muttrande för mig själv varför i hela fridens namn jag hade ställt alarmet på en lördag?? Till sist kom jag på att jag faktiskt skulle kliva upp och att det faktiskt fanns en anledning till att reveljen gick. Det var ju idag det var kursdags i Näsviken. 
Gårdagkvällen var en jobbig kväll som satte sina spår. Nej nej, inget festande eller annat partaj utan bara händelser som var utmattande för själen. Faktum var att jag var riktigt skakig i hela kroppen när jag gick och lade mig igår och  nu på morgonen var kroppen fortfarande ur balans och huvudet kändes både uppblåst och ihoptryckt på en och samma gång. Väl framme i Näsviken frågade Annelie om jag ville ha en kaffeslurk innan vi började för jag såg så trött ut, ja då förstår ni va?
 
Kursen var en healingkurs. Jag har gett healing ganska länge men har sen en tid tillbaka känt att jag vill gå en kurs för att få svar på lite frågor och få lite guidning i hur jag kan tänka, tolka och göra. Idag var det alltså dags att kursa med Anna-Lina Löfström som kursledare. Anna-Lina är verkligen en varm och behaglig person som lär ut med lugn och pedagogik samt ett unikt intresse för människor, det känns verkligen. när jag åkte hem framåt kvällningen var inte ett spår av min trötthet kvar, ingen hoptryckt-upplåst skalle, inget negativt! bara ren och skär lugn och ro i både kropp och själ, så skönt! 
 
Kan för övrigt rekommendera Näsvikens Energikälla. Du kan i samråd med Annelie snickra ihop egna kurser för dig och dina vänner, få hjälp att jobba med dig själv via hypnos, bli masserad och mycket annat. Titta in på hennes hemsida Näsvikens Energikälla
 
I morgon blir en röj- och tvättdag och sen packa för på måndagkväll drar jag iväg till Stockholmstrakter igen, närmare bestämt Alvik. Då är det dags för två dagars ledarutvecklingsutbildning igen. Gick min första omgång i början av året men uteblev vid tillfälle två då det privata livet pockade på och hade prio ett i mitt liv så nu börjar jag om på ny kula. Ser verkligen fram emot att få ta tag i det här programmet igen.  
 
Tjipp tjipp

Om

Min profilbild

Anna

I den här bloggen finns en mix av dagboksblaj och fiktiva texter.Ibland dyker kanske en och annan dikt upp också men det är ju inte min styrka direkt så någon uppsjö av det lär du inte finna.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela