Anna

Välkommen!

Äntligen hittade jag felet!

Publicerad 2009-12-29 11:49:39 i Allmänt,

Det är helt sjukt vad jag kan sova just nu! Har inte vaknat före halvelva en enda dag efter julafton och sen tar det en par timmar innan jag känner mig vaken. igår var jag till och med rädd för att jag började få tillbaka yrseln men den försvann i och med gårdagens skotertur. Tror att tröttheten beror på att hjärnan går på högvarv just nu. Det är så väldigt mycket att tänka på och som bekymrar mig en aning.

Ett orosmoln fick punkt i alla fall efter att ha kommit på felet. Min skoter har gått som ett arsel till och från den här säsongen. Den har gått bra precis då man startar men sen efter ett tag har den börjat att "bööööa" när jag har gasat på. Köpte nya tändstift för de såg minst sagt brända ut och höll inte riktigt tätt. När jag startade skotern sen och körde iväg gick den hur fint som helst. Glad i hågen trodde jag felet var avhjälpt men icke då! Sen började den att krångla värre än någonsin! Det blev faktiskt lite farligt att köra den för när den tappade gas kunde den hitta gasläge igen precis när det krävde lite precisionskörning så igår resulterade maskinhelvetet i att jag körde stutt i en stolpe, fastnade i ett dike och touchade i en sten så att skotern stack till skogs och jag flög av. Det blev mycket slita, släpa och dra i min skoter för att kunna köra igen. Efter avflygningen kom jag på vad felet var! jag har dödmansgrepp inbyggt i gashandtaget och något har blivit glappt så om jag lägger handen på gashandtaget så att reglaget trycks lätt nedåt så dör den när jag gasar, men om jag istället sätter dit tummen underifrån så att handtaget inte pressas nedåt så går den bra. Det var en otrolig lättnad att inse att det är ett "lätt" fel på skotern, tidigare hade vi börjat fundera på om det var variatorn och då blir det inte billigt att laga.

Nu har ICA-Ulf börjat att videoblogga också

Om två dagar är det nyårsafton och sen börjar ett nytt år som jag har stora förhoppningar inför. Vet inte varför men det bara känns i magen liksom. Som vanligt kommer jag inte att ge några nyårslöften för man håller de ändå inte. Nu ska jag jobba några timmar så att mitt team får någon lön nästa månad. Sen ska jag fortsätta min lata ledighet fram till 4 januari

Tjipp tjipp

Om

Min profilbild

Anna

I den här bloggen finns en mix av dagboksblaj och fiktiva texter.Ibland dyker kanske en och annan dikt upp också men det är ju inte min styrka direkt så någon uppsjö av det lär du inte finna.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela