Anna

Välkommen!

Sista semesterveckan

Publicerad 2011-07-11 19:34:04 i Allmänt,

Förra veckan var tumultartad i både positiv och negativ bemärkelse. Vad som har hänt tänker jag inte skriva om eftersom det berör andra personer än mig men allt löste sig till det positiva i alla fall och jag är glad för all vänskap och värme som finns runt min familj och är tacksam för alla fina vänner som finns till när det behövs.

Lade ut en annons på BMW:n på Blocket i slutet av förra veckan. Det har mejlats och ringts till förbannelse så till sist orkade jag inte ens svara när det ringde. Några har varit hit och tittat på den men inte velat köpa så igår kväll kom det en kille som tog den efter en kort genomgång och testkörning så nu blev jag utan bil och har en vecka på mig att hitta något att rulla i så länge medan jag funderar på vad det ska bli för bil här för min del. Jag har fått löfte om att köpa en kompis bil för en billig peng och tänker slå till på det så länge tror jag.

För övrigt går jag nu in på sista semesterveckan och från nästa vecka får min stackars kollega äntligen sin efterlängtade semester då jag hoppar in och styr skutan under de fyra veckor hon är borta. Tror hon tycker det ska bli extra skönt med semester nu.

Helgen som gick var jag i Fagersta på besök. Det blev en riktig kanonhelg och därmed svårt att bege sig hemåt men den som väntar på något gott kan vänta länge och det var väl inte sista gången jag åkte dit kan jag tro : )

Lyssnar mycket på just nu:

Arash - Dasa Bala

Timbuktu - Resten av ditt liv (kul text förresten :D )

Alexandra Stan - Mr Saxobeat

Spankers  - Sex on the beach

Promoe - These Walls Don't Lie

Sasha Lopez feat Anda Adam - Madam


I morgon ska jag umgås med Sandra en heeeel dag och kväll. Vi har knappt träffats på de två senaste veckorna nu för hon har jobbat arslet av sig och jag har varit upptagen med mitt. Hon är saknad kan jag säga!

Hoj hoj!

Ny dag nya möjligheter samma huvudvärk

Publicerad 2011-07-02 08:37:16 i Allmänt,

Så har man vaknat upp till en ny grå dag. Hoppet om ny dag nya möjligheter lever som vanligt kvar i mig men huvudvärken verkar vara här för att stanna. Är nu så öm att jag har ont utanpå huden på huvudet, känns som blåmärken i tinningarna och kindbenen. Men jag är hoppfull, det ska väl gå över någon gång?

Sitter här på morgonkvisten och funderar över alla idéer och planer jag har och vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja. Det viktigaste tror jag är att se över mitt hem, vad ska jag göra med det - måla, tapetsera, fixa eller vad? och hur vill jag ha det? Några förändringar jag har gjort är inköp av ny soffa och i köket har konsolhyllorna skruvats ner och fått göra plats för två Billybokhyllor med dörrar som nu tjänar som skafferi. Det blev riktigt bra faktiskt! Fast egentligen borde jag ha tapetserat om innan hyllorna åkte upp men jag var så less på hur det såg ut med konsolhyllorna så jag tog det i fel ordning. Inte helt ovanligt om man heter Anna och plötsligt får en idé. Roligt är i alla fall att det blev mycket luftigare i det trånga köket och så blev det renare ytor vilket jag gillar.

Bakom alla festmänniskor kan man se de fula hyllornaOch så här ser det ut nu:
Efter det här blev jag sugen på att köra på med fler projekt här hemma så att det någon gång blir lite ordning på torpet! = )

Fredag eller är det?

Publicerad 2011-07-01 20:03:25 i Allmänt,

Jag har haft semester en vecka nu. Jag var faktiskt tvungen att titta flera gånger vad det var för datum och dag idag innan jag kunde skriva att jag har haft semester i en vecka för jag är totalt dagvill. Den här veckan har flutit på i ett töcken och jag har gjort absolut nada, nichts, ingenting, nothing! Nog för att jag är av den åsikten att man inte ska planera sin semester till fullo utan flyta med och se vad roligt man vill göra. Okej om man planerar en vecka eller något men sen låter det flyta fritt men att göra ingenting är lite väl mycket även för mig. Jag har haft kraftig huvudvärk sen i måndags nu och den har bara blivit värre och värre och naturligtvis är den en bidragande orsak till att jag inte har gjort någonting. Förresten, igår gjorde jag ingenting på badstrand tillsammans med Sandra, Inka och ett gäng hundar, så någonting har jag ju gjort ändå när jag tänker efter. Den emotionella resan har gjort mig lite låg också tror jag men det ska väl förhoppningsvis bara vara eftedyningar som går över, eller?

I morgon är det lördag den 2 juli och dags för Arbrås stora sommartillställning - Hyelekväll. Det brukar alltid vara riktigt roligt och inget jag vill missa men i år vet jag faktiskt inte. Är inte alls på humör men ska ge det ett försök tror jag. Har en inbjudan hos Maria så jag går dit och så får jag se sen om jag känner för något partajande. Dock går jag gärna och lyssnar på Steve Thoresson och Frix som ska uppträda under kvällen så det kommer jag nog inte att missa men något partajande avstår jag nog den här gången.

I midsommar var vi hos Sandra i hennes lada och grillade och hade det trevligt. avslutet på kvällen blev nog det tidigaste jag någonsin har varit med om på en midsommar, ja förutom de midsommaraftnar jag har jobbat då. När klockan var vid midnatt var jag och John som var på besök redan hemma och satt i soffan och pratade. I och för sig blev det en sen midsommar ändå för vi var uppe till framåt tre-fyratiden innan vi somnade så det blev väl kanske inte så tidigt ändå. Vad velig jag är i dagens blogg känner jag, varför är det så? Är det för att jag är ett hörn? Ja jag är nog ett hörn, eller är jag ett hörn? Nåja, nu ska jag sätta mig ner i egenvald ensamhet och läsa lite bok tror jag, eller så ska jag kolla på en film, eller ska jag skriva lite? Jag får nog suga på det där ett tag...

Ha en trevlig helg alla!

Jösses vilket superhopp!

Ingen tvekan om vad den här lille gossen gillar för musik!

 

Om

Min profilbild

Anna

I den här bloggen finns en mix av dagboksblaj och fiktiva texter.Ibland dyker kanske en och annan dikt upp också men det är ju inte min styrka direkt så någon uppsjö av det lär du inte finna.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela