Anna

Välkommen!

Årets sommarfest är över

Publicerad 2010-05-23 22:58:02 i Allmänt,

I fredags var det dags för jobbets sommarfest igen. I år var det Aktivera Mera-gruppen som stod för arrangemanget och det gjorde de riktigt bra! Festen fick en kanonstart och alla var på topphumör. Vi blev bordsplacerade teamvis och innan middagen var det tävling. Varje bord hade en lapp där vi skulle skriva svaret på ett helt gäng frågor som en av ledarna ställde. Därefter gick det över till musiktävling där det gällde att vara först med att gissa rätt låt, artist och sen sjunga lite av låten. Man fick en poäng för varje rätt svar och var det något man inte kunde gick den delen över till ett annat team. när moment två var över räknade de ihop den totala summan av båda tävlingarna och den med flest poäng vann en entré till Rockfredag på Långnäs i sommar. Vi var taggade som sjutton och tog i så mycket vi bara kunde. Själv skrek jag och tjoade så mycket att jag var hes efteråt!

Ja vilka var det som vann tävlingen nu då? Hm... men just det! Det var ju vi! :D

       

     

 

Resten av helgen har gått i lugnets tecken, något som har känts otroligt skönt! Vi har bara varit hemma och myst tillsammans. Nästa helg blir det eventuellt vårfest med skoterklubben, bara vi får tillräckligt många anmälda. Vi upptäckte nyss att det är premiär på Torön samma dag som vår fest så risken är stor att vi måste lägga ner och ta en fest i sommar eller höst istället. Ja ja, det visar sig.

God natt och sov sött =) ♥

Torsdag är bra för då är det nära helg!

Publicerad 2010-05-20 20:27:45 i Allmänt,

Dagens visdomsord från Tarot blev följande för mig idag:

Döden
Dags att förändra, släppa och gå vidare. Släpp gammalt bakom dig, ta in nytt, förändra, se möjligheterna, de kan inte ha varit så många i det förgågna, det spelar ingen roll vad du fastande i, du kan nu frigöra dig...- Använd din livskraft!

Skrattade rätt gott faktiskt! Det är inte för inte som mina gamla barnomsvänner frågar mig om sånt som hände för längesen, för det brukar vara jag som kommer ihåg! Kanske dags att släppa och gå vidare?

I morgon fredag har företaget sommarfest nere på Långnäs. Det ska bli jätteskoj, men samtidigt är jag lite ambivalent då Sven Zetterberg spelar tillsammans med the Rockarounds på Tranan i morgon. Jag och Skägget vill ju så gärna få se Svempa live igen men lyckas aldrig pricka in honom då han spelar här i trakterna - typiskt! Nåväl, det blir fler gånger...
Tänkte apropå minnen, precis när jag skrev om att det kanske är dags att släppa taget kom jag att tänka på en gång från när jag var kanske 12 år. Jag och Millan var ute och red långt uppe i skogen. Det var mitt i vintern och när vi kom ut ur skogen på det som annars är en grusväg men som nu var hårt packad snö, så hårt att det blir så där perfekt sparkföre du vet. Framför oss hade vi en liten svacka och sen en lång backe upp och vi tänkte galoppera upp för backen. Den häst jag hade blev så ivrig och skulle absolut vara först så hon drog i väg så häftigt att hon halkade omkull trots broddar och allt. jag hamnade under hästen och mitt huvud slogs hårt mot marken när hästens tyngd tryckte ner mig. Det var nog tur att jag hade hjälm för när jag vaknade till liv var Millan och hästar längst uppe i backen. jag reste mig och började att gå. Jag var nog inte riktigt vid medvetande, allt var väldigt suddigt och det var jobbigt att gå. Plötsligt glider en merca upp bredvid mig. en gubbe vevar ner rutan och frågar om jag vill åka med. Då kvicknar jag till. Gubben var väldigt lik en kompis farfar som nyligen hade dött så jag trodde att jag svävade mellan liv och död och tänkte att OM jag åker med honom så vandrar jag över till andra sidan. Minns hur jag sträckte på mig, sa att jag var okej och trampade vidare. Gubben fortsatte att fråga om jag inte skulle åka med, för antagligen hade han väl sett hela olyckan, men jag tackade ihärdigt nej. När han åkte tänkte jag segervisst " YES! Jag vann över döden den här gången!"

Lite mer skön musik innan jag avslutar bloggen för idag:

Uppdatering vore på sin plats

Publicerad 2010-05-19 18:47:15 i Allmänt,

Har tänkt blogga många kvällar nu men det har varit så skönt väder så jag har varit utomhus istället. Sen går ju Californiacation på måndagkvällar, Desperate Housewifes och Cougar Town på tisdagar så det blev liksom ingen bloggtid över...

Det har varit långhelg sen sist och så har jag börjat att jobba igen. Det var riktigt skönt att kliva upp i måndags morse och känna att jag hade ett liv igen. Jag har svårt för att bara gå hemma. Det blir liksom ingenting gjort. Och de här två veckorna jag var hemma fick jag liksom inte göra mycket heller - ännu värre!

Förra onsdagen var vi bortbjudna till vänner här i Arbrå. Vi fick supergod 4-rätters! Tack så mycket! =)
Jag var fortfarande seg och lite hängig så jag cyklade hem ganska tidigt men Skägget och Lilleman var inte hemma förrän halvtre på natten.

    

Marinas "lilla katt"

Torsdagkvällen blev spelkväll på Forsön. Vi spelade Monopol och Kastade Gris, men det har jag redan skrivit om.

På fredagen kom Sandra hit. Vi drack lite vin och öl och hade det mysigt. Sent på kvällen kom det ett sms om att det var jättemycket folk ute på Corner så vi gick dit en sväng. Skägget och jag gick hem strax innan stängning.
Lörda'n bjöd på mängder av sol så vi satt alla här på baksidan och bara njöt. Mot eftermiddagen blev det några kalla och ännu mer öl - det var ju så ljuvligt. Dagen efter gjorde det ljuvligt ont i skinnet också vill jag lova!
Kvällen bjöd på mat på Esplanaden och ljumma vindar. Var bort till Alfta och tänkte gå in på Perssons Pack men vi ångrade oss och åkte hem, dumt...

Det är vårflod nu och störtmysigt att gå runt på Forsön och titta på vattnet som kokande och forsande far fram i mäktiga farter och med obeskrivlig kraft! Vet inte varför men jag älskar och skräms samtidigt av de enormt kraftfulla vattenmasorna. Lika med blåsväder när vindarna tar tag ordentligt. Det känns som att man verkligen lever!

Så här såg det ut för ett tag sen:


Och nu ser det ut så här:
När vi gick vidare in i skogen, lite utanför ordinarie slinga hittade vi märken efter hackspetten också:
På jobbet har vi flyttat om och det blev långt mycket bättre än tidigare då det kändes som att vi i vissa flyglar nästan satt upp i varandra. Nu är det betydligt luftigare och trevligare! Känna mycket positivt.

Nä nu ska jag ut och röra lite på mig, så gott det går!

Tjipp tjipp!

Om

Min profilbild

Anna

I den här bloggen finns en mix av dagboksblaj och fiktiva texter.Ibland dyker kanske en och annan dikt upp också men det är ju inte min styrka direkt så någon uppsjö av det lär du inte finna.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela