Anna

Välkommen!

Ledig dag

Publicerad 2010-04-29 20:42:03 i Allmänt,

Har haft semester idag och skrotat runt hemma bara då vi inte kom iväg till fjällen nå. Få se om vi kan köra iväg i morgon istället. Annars blir det en helg hemma i lugn och ro.

Skäggets arbetskompis Jimmy sov här i natt och åkte vidare söderut på eftermiddagen. Det blev riktigt kanonvarmt på da'n så jag satt ute i solstol i kortärmat och bara njöt av tillvaron.

Serien Spin City tittade jag aldrig mycket på men det finns en scen som är obetalbar och som jag nyligen hittade på Youtube. Det är den med Paul Spinner när han dansar till Bröderna Gibbs!

Helg

Publicerad 2010-04-28 20:26:53 i Allmänt,

Idag är det onsdag och nu har jag gjort helg för den här veckan. Har semester i morgon för vi hade tänkt åka till Bruksvallarna och Ramundberget över helgen. Nu blir det inte så. Har fått operationstid på fredag så vill det sig illa orkar jag inte så mycket i helgen över huvudtaget. Känns så där då jag hade sett fram mycket mot att åka till fjälls. Vi har ju inte varit dit någonting i år alls. Å andra sidan har jag väntat på den här operationen ganska länge nu och vill få den gjord så jag är samtidigt glad över att ha fått en tid.

Sitter här och sippar på ett glas rött och lyssnar till Skägget och Jimmy,  en jobbarkompis från när han jobbade uppe i Storlien nyss, slösurfar och har det gott. Har lyckats ta den absolut värsta bilden på Skägget någonsin. Jag skrattar som en tok varje gång jag tittar på den!
Skön och rolig helg

Publicerad 2010-04-26 21:48:33 i Allmänt,

Den senaste helgen har varit händelserik. fredagen innehöll teamfest med bowling och sen mat på Roma inne i stan. Jag var tvungen att åka hem tidigt och fick lämna alla glada teammedlemmar tidigt pga barnskjutsande. När jag kom hem till sist var huset fullt av folk. Fick några G&T serverade och sen gick vi iväg till Esplanaden en sväng. Där var det bara en värdelös trubadur men vi stannade tills de stängde. Skägget och jag gick hem ensamma, spelade en massa sköna låtar, dansade, sjöng och hade det superroligt bara vi två ända fram till fyra på morgonen.

På dan på lörda'n blev det en tur till Bollnäs där jag köpte mig en ny kamera. Det blev en Casio EX H-15. Är mycket nöjd so far. Tog en tur in på lokala ICA och köpte oss en oxfilé som vi tillredde och åt med råstekt potatis, vitlöksfräst babyspenat och beasås, efter att vi hade suttit ute i solen hela eftermiddagen sippandes på vitt vin. Sandra kom och åt med oss och så småningom fick vi besök av ännu ett sällskap.Söndagen blev en lugn dag. Åt frukost sent. Sandra dök upp och drack kaffe. Hon hade med sig en blomsterkvast till mig, gullet. Var sen iväg en vända till Forsön där jag provade att knäppa en och annan bild.Mot kvällen grillade Skägget, jag och barnen hamburgare och spett och bara mös hela familjen. Var så himla trött efter helgens bravader att jag slocknade efter middagen och sov för natten strax före åtta.

Om

Min profilbild

Anna

I den här bloggen finns en mix av dagboksblaj och fiktiva texter.Ibland dyker kanske en och annan dikt upp också men det är ju inte min styrka direkt så någon uppsjö av det lär du inte finna.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela