Anna

Välkommen!

Komplett måndagskoma

Publicerad 2009-11-30 19:19:25 i Allmänt,

Idag var det inte nådigt att kliva upp ur sängen. Hela helgen har jag sovit urkasst. Natten mot lördag drömde jag en massa otäckt hela tiden. Bland annat drömde jag att Skägget hade cancer och att vi hade insett att han nu bara hade en månad kvar att leva. Det var så himla verkligt och hemskt att drömmen har förföljt mig ända sen dess. Att jag dessutom har drömt sanndrömmar förut om sånt här gör det hela inte lättare precis.

Lördagen gick åt till att betala räkningar och att plocka fram lite julstämning. Det gick faktiskt smidigt och jag var färdig fortare än jag trodde. Precis som förra året bestämde jag mig för att bara plocka upp några få julsaker och inte alla kartonger med tomtar och pynt.

  


På kvällen åt vi mat tillsammans, Storeman,  Skägget och jag. Vi skulle bara ta det lugnt och lägga oss i hysad tid med tanke på att LAN-natten och mardrömmarna inte hade gett mycket sömn. Men så kom det ju finbesök och då kan man ju inte lägga sig. Först dök Märy Patrull upp.
En stund senare dök Pelle Patrull upp här hos oss, direkt efter en spelning
Till sist fick vi besök av Krogväktar'n som just hade avslutat sitt pass - Vitali
... och innan vi visste ordet av var klockan redan morgon, igen!

Söndagen var en seg dag och avslutades med att barnens farfar bjöd på julbord på Stiftsgården i Undersvik, trevligt!

Hittade den här videon på Youtube. Enligt en kommentar där så ska den tydligen vara gjord för internt bruk men jag måste ändå säga att liiite pinsam är den vare sig det var tänkt som reklam eller internbruk....


Nu blir det till att ställa ut soptunnan inför morgondagens kommande tömning, åka och slänga flaskor och metall innan nästa avsnitt av Ullared fortsätter.

Tjipp tjipp!

Om

Min profilbild

Anna

I den här bloggen finns en mix av dagboksblaj och fiktiva texter.Ibland dyker kanske en och annan dikt upp också men det är ju inte min styrka direkt så någon uppsjö av det lär du inte finna.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela