Anna

Välkommen!

Utmanad

Publicerad 2009-03-27 09:40:12 i Allmänt,

Jag har blivit utmanad av Märy 

Berätta 7 sanningar om dig själv

- Länka till den som utmanat.
- Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg
- Skriv meddelande i de sju personernas blogg så de vet om inlägget!7 sanningar om mig:

- Är korsordsperiodare - löser många i ett svep och sen ingenting på länge.

- Har varit nära döden två gånger

- Kunde läsa innan jag var fem år

- Har nog världens största stortår - ser ut som kycklingklubbor!

- Tävlingsmänniska (Jo jag har till sist erkänt det), men inte fanatisk sådan...

- Är rädd för stora maskiner - långtradare, grävmaskiner m m, i hjärtat men inte i förnuftsmässigt

- Har världens goaste tonåring - ödmjuk, varmhjärtad och den roligaste humorn =)

Bakfull 7/24

Publicerad 2009-03-26 07:04:55 i Allmänt,

Passar på att skriva medans jag kan. I tisdags började jag på simkursen jag tidigare har berättat om och det var ta mej sjuttsingen det roligaste jag har gjort på länge! Redan när passet var slut längtade jag till söndag då nästa pass blir av.

På onsdag morgon vaknade jag tidigt, långt före klockan ringde. Till sist gick jag upp, gjorde mig i ordning och åkte till jobbet lite tidigare, för jag hade ju ändå en hel del att göra inför den kommande arbetsdagen. Hade ett veckomöte med teamet och kände mig på strålande humör. Skulle sen ha ett målsamtal med en av mina anställda och då plötsligt blir jag så yr. Hela världen snurrar och yrseln gör mig illamående. När jag går så drar hela kroppen åt vänster. Min första tanke var att jag nog bara är trött eftersom jag sov så få timmar så jag genomför samtalet men yrseln blir bara värre och värre så när vi är färdiga tar jag mina saker och åker hem. Spykänslorna blir bara värre och värre och jag tror att nu åker jag på vinterkräksjukan men jag lyckas hålla mig från att spy och lägger mig ner och håller mig fast i sängen för det känns som att jag ska trilla ur sängen.

Lyckas somna till sist och sover ända till efter kl två på eftermiddagen. När jag vaknar känner jag ingen yrsel alls så glad i hågen kastar jag mig ur sängen för att ta nya tag. Väl uppe på fötterna kastas jag nästan in i väggen - yrseln är kvar och jag fick snällt lägga mig ner igen. I samma veva ringer min chef som blir orolig och beordrar mig att ringa till läkare, så långt hade inte jag täntk själv, och turligt nog fick jag en tid inom en timme. Maggan kom hit och skjutsade mig till HC och efter bara några minuter konstaterades det att jag har fått virus på balansnerven. Så nu är jag sjukskriven i tre veckor. I bästa fall har det gått över på den tiden, i värsta fall kan jag få dras med det här i upp till sex veckor! Det känns som att man är konstant bakfull, alla timmar på dygnet, alla dagar i veckan - inget skoj alls!


Nu ska jag lägga mig ner igen och vila

tjipp tjopp!

Vimsiga vimsan vimsar vidare

Publicerad 2009-03-23 19:37:04 i Allmänt,

De' e' mycke nu... Jopp, alldeles för mycke'. Förra veckan rusade jag mellan jobb, kvällsmöten, skjutsar, handlingar fan och hans moster. Den här veckan är inte sämre. Hela dagsagendan flög åt skogen när det var kris idag och jag behövdes på annat ställe. Sen fort, fort ner till stan för att inhandla baddräkt till morgondagens simkursstart, vidare i småärenden och så hem, göra mat, fixa matlådor, hänga tvätt, plocka grejer, iväg i nya ärenden och nu... lugnt en stund. I morgon upp tidigt och uträtta ärenden trots att jag jobbar kväll. Mat ska förberedas till mig, tonåringens middag + matlåda nästa dag. Hem, iväg på ett snabbt möte och sen simkursen. Så där fortsätter det resten av veckan. Tur att Skägget kommer hem den här veckan och kan hjälpa till lite!

Ikväll när jag skulle ut i mitt sista ärende klädde jag på mig ytterkläder och skor och skulle bara knyta dojjorna när jag kastar ett öga på mina ben. Jag hade långkalsonger på mig och inga byxor. Det var sådana där riktigt fula karlkallingar med jättegylfen Allan. Tänk vilket gott skratt jag kunde ha bjudit på om jag stövlat in i jacka, kängor och långkallingar!

Tonåringen gör praktik i Bollnäs den här veckan. Han var lite nervös i morse över hur han skulle hitta till olika bussbyten och vilka hållplatser han skulle kliva av vid, men mest nervös var nog jag. Då kom jag att tänka på att när jag var i hans ålder flängde jag och for över hela Sverige hur som helst, bytte tåg, åkte buss, pendel, T-bana, you name it så varför är jag så sjåpig nu över att han ska åka "vilse" i lilla Bollnäs?? Det gav lite perspektiv på tillvaron att titta tillbaka på sin egen ungdom må jag säga!

Om

Min profilbild

Anna

I den här bloggen finns en mix av dagboksblaj och fiktiva texter.Ibland dyker kanske en och annan dikt upp också men det är ju inte min styrka direkt så någon uppsjö av det lär du inte finna.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela