Anna

Välkommen!

En kväll med teamet innan semestrarna

Publicerad 2009-05-28 22:56:23 i Allmänt,

Jag arbetar med ett så härligt team nu att det är en fröjd varje dag jag kliver in i min flygel. Vet inte hur många gånger de har sagt det tidigare men ikväll kom det igen: Vi måste bara vara det bästa teamet på hela jobbet! Vi har så roligt, bryr oss om-, hjälper- och tar hand om varandra. Ja, det är en härlig hög av människor och det har aldrig kännts så lätt att arbeta som tillsammans med det här gänget. Nu är det fyra nya på väg in till oss och de verkar lika härliga de med =)

Ikväll har vi träffats för att ha roligt och äta middag tillsammans så här innan semestrarna startar. Vi lagade mat tillsammans, gick tipspromenad och så skulle det bli lekar men efter middagen var jag tvungen att åka hem snabbt då vi behövde ha ett snack med storemannen, både föräldrar och bonusföräldrar, men det var roligt så länge det varade.

Före middagen tog vi alla på oss peruker och glasögon som värdinnan hade och så tog vi en gruppbild som ska sättas upp på jobbet - Vilken syn det måste ha blivit! Väntar på att M ska lägga upp dem på Facebook så att vi får skratta lite åt oss själva.

Nu blir det nedvarvning, en dag med jobb till och sen väntar en fullspäckad helg samt måndag och tisdag. Undrar om jag överhuvudtaget kommer att hinna med att få ta mitt premiärdopp i poolen någon gång?

Söv sött, vakna törrt!

Mindfulness - Här och nu

Publicerad 2009-05-26 20:28:01 i Allmänt,

Åkte till Järvsö i morse för en halvdags föreläsning med Ola Schenström om Mindfulness, att lära sig att leva i nuet. Det var riktigt intressant, även fastän jag redan "visste" så mycket av det hela redan. Först när jag såg karln tänkte jag att det skulle bli långa timmar på förmiddagen men när han så öppnade munnen och började tala fick han genast min fulla uppmärksamhet. Han kommer med många enkla och konkreta tips om hur man kan ändra sin vardag. Rekommenderas varmt om han dyker upp nära dig.

Eftermiddagen blev tung. Efterdyningarna från föreläsningen som malde i mitt huvud tog det mesta av min kraft så när det var dags att gå hem för dagen kände jag mig som en våt, sladdrig trasa hela jag. Såna dagar är det så lätt att det går fel hemma sen, bara för att man inte orkar med, för att man vill vara ensam en liten stund och bara få ladda upp igen. Det höll på att gå illa men så när vi lagade mat tillsammans kände jag att jag landade och kom till sans i sinnet - Skönt!

Lilleman har gjort en praktikdag på Roys Grill och Café nere i Bollnäs idag så han är också urlakad, men han verkar ha haft det bra idag och fått göra mycket. Bland annat hade han diskat och serverat och hjälpt till med att baka. Jag gissar att han gillade baket bäst - han tokälskar att baka. Om den lille gynnaren har tråkigt kommer ofta frågan: "Kan jag få baka?"
sorgligt nog har jag det sista halvåret inte varit en särskilt duktig eller pigg mor så jag har ofta sagt nej, men en annan dag. Det ska det bli ändring på nu!

Nedräkningen har börjat. Om åtta dagar går jag på semester. Har inte hunnit med att känna det själv då jag blev tvungen att ändra min semester för bara några dagar sen. Det var en frivillig ändring då jag blev erbjuden att åka på ett jobbuppdrag V.27 till Visby, något jag absolut inte vill missa. Det var mitt i min semester så nu tidigarelade jag den och det känns bara otroligt skönt.

Nu blir det kvällsmysning med Lilleman, Storeman och Skägget

Tjipp tjipp!

Det kan göra ont när man lägger ur hjärnan...

Publicerad 2009-05-25 21:08:57 i Allmänt,

Sent igår kväll skulle jag ut en sista gång för att kolla vattennivån i poolen. Jag klev ut genom altandörren och glömde för en kort sekund bort att det inte längre är någon altan där, utan man måste ta ett stort kliv ner till den provisoriska trappen. Mitt i steget kom jag på det och lyckades sätta foten på översta steget, men för långt ut. jag snubblar, snubblar och faller till sist med knäet rätt in i kanten på en betongplatta. Smärtan var så oerhörd att jag trodde att jag hade fått en spricka i knäet men jag verkar ha haft tur. Idag är det bara lite svullet och ömt i skrubbsåren.

I morgon hägrar en föreläsning om mindfullnes på förmiddagen innan jag äntrar jobbet för ett kvällspass.


Det här var en riktigt häftig byggnad (stulen från Kennys blogg):

http://www.funniest-stuff.com/2009/05/funny-and-amazing-office-building-in-the-wood.html

Om

Min profilbild

Anna

I den här bloggen finns en mix av dagboksblaj och fiktiva texter.Ibland dyker kanske en och annan dikt upp också men det är ju inte min styrka direkt så någon uppsjö av det lär du inte finna.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela