Anna

Välkommen!

Snart åker vi på semester på semestern :D

Publicerad 2010-06-23 17:50:21 i Allmänt,

Nu är det inte långt kvar. Natten mot lördag lyfter planet som tar mig, Skägget, Lilleman, Uffe och Lille A till Alanya, Turkiet där vi ska sola, bada, äta och dricka gott en vecka. Det var längesen jag åkte på solsemester så det känns nästan som att man är nybörjare på det igen =)

Lilleman är överlycklig och roligast av allt är att Uffe bestämde sig för att följa med oss med sin son som är lika gammal som Lilleman så nu har han en lekkamrat på resan också!

Har fått en riktig eländeshosta. De två senaste nätterna har jag hostat oavbrutet i flera timmar så att jag spyr slem och tårarna sprutar. Var till HC igår då jag vet att jag behöver få hostmedicin som är både luftrörsvidgande, slemlösande OCH hostdämande samtidigt då jag har problem med bronkerna sen födseln. Får jag inte den så bildas det ofta bakterier i slemmet som sen utvecklas till lunginflammation. Det är bara det att min polske läkare tycker att Den hostmedicinen inte är bra för mig som har bronkit/astma. Jag ska istället ta kortisoninhalationer 4ggr/dag (Pulmicort) och OM det sen utvecklas till lunginflammation, DÅ ska jag ta kontakt med dem och få pencillin istället OCH just den hostmedicin jag talar om. Förstår inte alls logiken - gör ni??
Så nu kör jag med Bromhexin och Noskapin och hoppas på att jag får sova lite inatt i alla fall.

Skägget har tagit med sig gamla fotoalbum hit från den tid då han var ung. Jösses som jag har skrattat över att se Arbråpolare i både 70- och 80-talsutstyrslar! Skägget ser faktiskt äldre ut på de bilderna än vad han gör idag. Få se om han lägger upp några bilder på Facebook något tag framöver.

Hur det skulle se ut om olika företag sponsrade kondomer

Var det nå'n som såg mig tro??

Vad skulle Mc Gyver gjort?

Kreativ snubbe som behövde en tvagning

Få se, vart är bruden någonstans? Visst dras ögonen bort från bruden?

The meaning of Life

Jobbhiearki

Är detta orsaken till varför Kny blir så bakfull jämt??

Vad är det de säger på dagis? Om ni inte tror på allt barnen säger om oss så lovar vi att inte tro på allt de säger om er

Semester!

Publicerad 2010-06-20 11:10:34 i Allmänt,

I fredags jobbade jag min sista dag innan semestern. Hade egentligen velat haft sen semester i år men nu känns det bara SÅ skönt!

I fredagskväll hade vi teamfest. En tjej hade ställt upp husvagnen ute på Långnäs så där satt vi och åt mat, drack, lekte och skrattade i massor. Sen var vi in på Fredagsrocken på Långnäs. Det blev en helt kanonkul kväll! Dagen efter blev dock mindre rolig. Minns inte sist jag var så dålig faktiskt. Uffe var också på Långnäs och han följde med hem till oss då han ändå skulle till en kille i Norränge på lörda'n. Han  brukar alltid vara dålig men inte jag så han hade mäkta roligt åt mig igår. Det är nästan så att jag mår dåligt än i dag faktiskt :-/

Storeman är på Dreamhack i Jönköping nu. Av statusarna på Facebook att döma verkar han ha det riktigt bra. Pratade med honom i telefon i går och han lät nöjd då också. Sen i juli ska han på Rockweekend också. Skägget och jag ska också dit så finns man i närheten om det händer något.

Eftersom Storeman får göra två rätt stora grejer i sommar så tänker vi naturligtvis göra något med Lilleman också. Först var tanken att åka med honom till Tallin och sova på hotell där. Det var han jättenöjd med för Tallin är ju "utomlands" men så i veckan råkade jag istället boka en vecka till Alanya, Turkiet. Det var en galet glad kille som tog emot det telefonsamtalet och budskapet:

Jag: Det kommer inte att bli någon resa till Tallin
Lilleman: Nähä *muttrar* å varför inte det då??
Jag: Nä för det blir en vecka i Turkiet istället
Lilleman: *drar ljudligt efter andan* Vänta!! *tar bort luren från örat och vrålar ett glädjetjut* Så där *skrattar* är det sant??!!

Idag blir det en tur till Sala-Heby för att leverera varor så får jag se vad som är kvar av den dagen efter det.

avslutar dagens blogg med ett klipp där det är Muppet Show-trummis wannabeen som ni ska spana in, men det märker ni nog själva ;-)

Tjipp tjipp!

På hemmaplan igen

Publicerad 2010-06-14 19:34:03 i Allmänt,

Äntligen hemma igen! Ja så känns det nu faktiskt, även om jobbveckan i Stockholm har varit ruggigt roligt. Jag och kollegan fick massor av beröm för vårt arbete, det värmde gott kan jag säga! I närheten av där vi jobbade fanns flera scener. På kvällarna har vi därför kunnat avnjuta Hammerfall, Takida och mycket annat. IKEA hade byggt en miniatyr av Hagaslott och ställt det utanför slottet i stan. Inuti hade de inrett det med tanken att det var Viktoria och Daniel som hade gjort det själva. Riktigt häftigt gjort! Synd att jag bara hade mobilen att knäppa med. Fick bara några halvtaskiga bilder

Det här var från matsalen där bröllopsmiddag var uppdukadOch här sovrummet, där prinsessan på ärten bor
Lite bilder från arbetsplatsen:

      

 


På kvällarna har vi varit ute och strosat och ätit mat förstås. Har hittat några ställen jag absolut ska besöka igen. Nummer 1 är naturligtvis Koh PHangang. Var beredd på att få köa länge för ett bord bara, men det går alltid att slappna av så länge i baren. Vidare har vi varit på Vapiano, vilket kan rekommenderas. Man får ett låtsaskreditkort när man kommer dit som man använder att registrera allt man äter och dricker. När man är klar för kvällen lämnas kortet in och så får man då dra fram sitt riktiga kort och pröjsa. Det är självservice vid alla stationer men maten är klart prisvärd!

Andra ställen som antingen var fullsatta eller inte föll oss på läppen just den dagen men som kommer att föräras ett besök av oss är en restaurang på Skånegatan, i hörnet på trekantshuset som står där - det luktade himmelskt gott därifån men var fullsatt. På Sjätte Tunnan, en restaurang i Gamla Stan som t ex inte har potatis på menyn för det fanns inte på medeltiden,  fanns det plats men vi var inte riktigt på humör så det blir en annan gång.

Koh Phangang har superhärlig inredning. Toaletten är inredd med murade väggar med mosaik i inte bara kakel utan även kapsyler och flaskor. Det är så trång därinne att det inte går att få någon bra bild men här är ett försök i alla fall:

   


På onsdag ska jag besöka Gävle på nytt igen. Det är många Gävlebesök nu, nästan skytteltrafik känns det som, men det är helt okej.

Nu blir det lite pyssel hemmavid.

Tjipp tjipp

Om

Min profilbild

Anna

I den här bloggen finns en mix av dagboksblaj och fiktiva texter.Ibland dyker kanske en och annan dikt upp också men det är ju inte min styrka direkt så någon uppsjö av det lär du inte finna.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela