Anna

Välkommen!

Som att se Kenny skratta

Publicerad 2009-09-30 22:39:52 i Allmänt,

I slutet av det här klippet får vi se Gunde Svan bryta ihop totalt i ett asgarv. Han vet inte var han ska ta vägen  och det är just han som gör hela klippet. Gunde där och då får mig faktiskt att tänka på en av alla dessa ihopbrytningar Kenny har fått då han tittar på komiska grejer, eller vad säger du själv Kenny?

Det är skönt då tunga stenar lättar från hjärtat

Publicerad 2009-09-30 20:16:59 i Allmänt,

Det är så SKÖNT när man tar tag i problem och reder ut dem. I går kväll gjorde jag just det och det var en stor tung sten som lättade efter att ha tagit tag i det jag skulle ha gjort redan efter första incidenten i våras. Personen i fråga tackade till och med för att jag gjorde det så nu ska förhoppningsvis gruffet från den andres sida vara över. När vi åkte hem därifrån igårkväll kände jag mig så mycket mer lättad och slipper bli rädd nästa gång vi råkas.

I förrgår var vi på Bio och tittade på Flickan som lekte med elden och jag har inget annat att säga än att den håller samma höga klass som Män som hatar kvinnor. Rekommenderar den varmt till den som har funderat på att se den. Det är ju helt fantastiskt vad bra vi har det i vårt lilla samhälle. Vi har max femhundra meter till affär, bank, bio, blomaffär, systembolag (utlämningsställe), kaffe- och tebutik, tatoostudio, frisör, läkare, apotek, massör, matställen och mycket mer!


TA en tur på  löpbandet kanske?

Timing is the thing

Publicerad 2009-09-29 19:08:17 i Allmänt,

Ibland känns det jobbigt då nästan allt man gör eller säger uppfattas fel och och så blir allt ett enda stort missförstånd. Det tar så infernaliskt mycket energi för ingenting (jo någonting var det men det blev alldeles för stort och kostar alldeles för mycket mer än det smakar) och så lämnar man bara en tom, konstig känsla efter sig. Ännu jobbigare blir det när någon går omkring och är fly förbannad på en, utan att man har den blekaste aning om varför och vid frågan vad det är som är fel bara får svaret att det borde jag veta själv. Borde veta själv, hm.. .ja jag är ingen tankeläsare, även om gudarna ska veta att jag så väl skulle vilja ibland hos vissa människor. Det går väl över hoppas jag...

Något som inte går över är min alldeles påkomda känsla av att jag bara måste gå och se nästa film av Ulf Malmros - Bröllopsfotografen! Inväntar premiär med spänning och sen bär det av in i biomörkret.


Till och med Pölsa pratar om Bröllopsfotografen


Nu ska jag iväg i ett ärende så att jag kan få kvällsfrid sen, förhoppningsvis

Tjiopp!

Om

Min profilbild

Anna

I den här bloggen finns en mix av dagboksblaj och fiktiva texter.Ibland dyker kanske en och annan dikt upp också men det är ju inte min styrka direkt så någon uppsjö av det lär du inte finna.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela