Anna

Välkommen!

Utkast: Juli 28, 2010

Publicerad 2010-07-31 10:58:21 i Allmänt,

Oj vad dålig jag är på att skriva i bloggen nu! Antar att det är för att det är sommar och jag inte har någon motivation att sitta vid datorn på kvällen, efter en hel dag inomhus på jobbet, för det är mycket jag skulle ha viljat skriva om men jag har bara inte förmått mig att sätta mig ner och låta fingrarna få ner det på virtuellt papper.

Semestern är slut och jag har avverkat min andra jobbvecka allaredan. Sista veckan av min semester var jag och Skägget ner till Fågelsundet och besökte hans mamma och man. Alldeles i närheten är det klipphällar med havet som utsikt och det är så himla avslappnande att vara där! Vet inte vad det är med mig och klippor och hav men jag mår så himla bra då!

     


Hos Noomi och Bengt var det bara mysigt också. Vi satt uppe till sena natten varenda dag vi var där. Varje dag sa de att ikväll får det inte bli så sent och ändå blev klockan runt 2-3-tiden innan vi kom i säng. Varje morgon kom hunden Charlie och väckte oss. En riktig kanonavslutning blev det på semestern må jag säga!


(Charlie, Noomi, Bengt)
   I förra veckan var kusin Jonne med döttrar, brorsan med Stina och sambo här på besök. Stina och Fredde fick dock bråttom hem så vi hann inte träffas så mycket, synd, men det blir fler gånger hoppas jag. Som vanligt blir det snack om allt mellan himmel och jord. Tjejerna badade i poolen och avslutade  badet med fika inne tillsammans med alla andra. Dagen till ära blev det en björnbärspaj, av björnbär från den egna trädgården, närodlat med andra ord *L*

(Kusinbarn, Jonne, bror. De två sistnämnda var fruktansvärt svåra att få bra bilder på. Kusin lyckades åstadkomma grimaser på varenda kort och brorsan såg ut som om han hade sålt smöret och tappat pengarna men vi hade verkligen jätteskoj, även om det inte ser så ut på bilderna!)
  


Annat som har hänt den här veckan är att jag och Skägget har jagat två smitare i timmar - Sandra och Simones hästar som inte längre vill stanna kvar i hagen pga för klent bete. Sandra var bortrest och Simone jobbade flera timmar till så det är ju klart vi ställer upp! Vi fick tag på pållarna direkt men den ena surfian drog ut innan stängslet var lagat och sen var det nästan kört att få tag på henne igen. Till sist lyckades vi i alla fall.

Igår tog vi cyklarna hem till härliga vänner där vi smuttade på vin och öl, pratade historia, relationer och en massa blaj också ända till kl 3 inatt. Ikväll blir det kräftor hemma hos Simone och Jonas så helgen är fullbokad fastän vi i går morse inte hade ett endaste dugg planerat. Under dagen här ska vi ge oss iväg ut och plocka svamp också förresten. Nu var jag bra kaxig. De tre senaste svampresorna har vi inte hittat ett endaste dugg men idag är jag hoppfull!

I knew it!

Avslutar med lite sommarmusik

Tjipp tjipp!

Om

Min profilbild

Anna

I den här bloggen finns en mix av dagboksblaj och fiktiva texter.Ibland dyker kanske en och annan dikt upp också men det är ju inte min styrka direkt så någon uppsjö av det lär du inte finna.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela