Anna

Välkommen!

Utkast: Juli 28, 2010

Publicerad 2010-07-31 10:58:21 i Allmänt,

Oj vad dålig jag är på att skriva i bloggen nu! Antar att det är för att det är sommar och jag inte har någon motivation att sitta vid datorn på kvällen, efter en hel dag inomhus på jobbet, för det är mycket jag skulle ha viljat skriva om men jag har bara inte förmått mig att sätta mig ner och låta fingrarna få ner det på virtuellt papper.

Semestern är slut och jag har avverkat min andra jobbvecka allaredan. Sista veckan av min semester var jag och Skägget ner till Fågelsundet och besökte hans mamma och man. Alldeles i närheten är det klipphällar med havet som utsikt och det är så himla avslappnande att vara där! Vet inte vad det är med mig och klippor och hav men jag mår så himla bra då!

     


Hos Noomi och Bengt var det bara mysigt också. Vi satt uppe till sena natten varenda dag vi var där. Varje dag sa de att ikväll får det inte bli så sent och ändå blev klockan runt 2-3-tiden innan vi kom i säng. Varje morgon kom hunden Charlie och väckte oss. En riktig kanonavslutning blev det på semestern må jag säga!


(Charlie, Noomi, Bengt)
   I förra veckan var kusin Jonne med döttrar, brorsan med Stina och sambo här på besök. Stina och Fredde fick dock bråttom hem så vi hann inte träffas så mycket, synd, men det blir fler gånger hoppas jag. Som vanligt blir det snack om allt mellan himmel och jord. Tjejerna badade i poolen och avslutade  badet med fika inne tillsammans med alla andra. Dagen till ära blev det en björnbärspaj, av björnbär från den egna trädgården, närodlat med andra ord *L*

(Kusinbarn, Jonne, bror. De två sistnämnda var fruktansvärt svåra att få bra bilder på. Kusin lyckades åstadkomma grimaser på varenda kort och brorsan såg ut som om han hade sålt smöret och tappat pengarna men vi hade verkligen jätteskoj, även om det inte ser så ut på bilderna!)
  


Annat som har hänt den här veckan är att jag och Skägget har jagat två smitare i timmar - Sandra och Simones hästar som inte längre vill stanna kvar i hagen pga för klent bete. Sandra var bortrest och Simone jobbade flera timmar till så det är ju klart vi ställer upp! Vi fick tag på pållarna direkt men den ena surfian drog ut innan stängslet var lagat och sen var det nästan kört att få tag på henne igen. Till sist lyckades vi i alla fall.

Igår tog vi cyklarna hem till härliga vänner där vi smuttade på vin och öl, pratade historia, relationer och en massa blaj också ända till kl 3 inatt. Ikväll blir det kräftor hemma hos Simone och Jonas så helgen är fullbokad fastän vi i går morse inte hade ett endaste dugg planerat. Under dagen här ska vi ge oss iväg ut och plocka svamp också förresten. Nu var jag bra kaxig. De tre senaste svampresorna har vi inte hittat ett endaste dugg men idag är jag hoppfull!

I knew it!

Avslutar med lite sommarmusik

Tjipp tjipp!

Flokiga släkten

Publicerad 2010-07-19 22:22:35 i Allmänt,

Om ni någon gång undrar hur jag kan vara så knäpp som jag är ibland så behöver ni bara titta på det här klippet på min kusin så förstår ni att det är någon defekt gen som ligger i släkten!En helg i hårdrockens tecken är nu över

Publicerad 2010-07-12 10:06:43 i Allmänt,

Från torsdag till söndag har vi tillbringat våra liv i en husvagn och på festival i Mohed, jag, Skägget och Storeman med tre kompisar. Det har varit helt kanonskoj faktiskt!

Klart bäst för mig var naturligtvis Deep Purple men även Twisted Sisters blev oväntat en riktig hit! Tänk att ett band som sågs som dagsländor när de kom fortfarande spelar med en energi och frenesi som ett gäng ungdomar som precis slagit igenom - Stor eloge till dem! Saxon var också helt super men själv fick jag inte samma känsla som vid de två tidigare banden då jag inte stod med mitt i publiken - känslan blir en helt annan då.

Andra band som var helt okej var Hudikbandet ZZ Rock och Söderhamnarna Gasoline Queen. ZZ Rock kör covers på ZZ Top och har till och med satt på sig långa skägg och anammat hela konceptet - riktigt bra men originalet kan ingen slå. Påfallande många av de mindre banden sade att detta var deras sista spelning och att de nu skulle ta en kaffepaus på tio år eller nå't, ska man tro på det?

Deep Purple-gubbarna gav helt klart den bästa glädjekänslan, både låtmässigt och scenmässigt. Ut på scen kommer ett gäng gubbar som kör igång och varje gång deras blickar svepte över publiken log de runt och mös på som bara den - SÅ härligt att se!

Storeman blev fotad och ligger nu ute på Festivalphoto.net

Andra bilder från dagarna kommer här, först lite från vårt eget boot camp
Lite annat roligt folk vi har stött på


Deep PurpleTwisted Sisters


Idag skulle jag vilja ligga i solen heeela dagen och lata mig men Lilleman har tid på e.m i Gävle hos tandspecialisten så det är bara att sätta sig i BMW:n och se glad ut... I morgon är det min tur fast då går turen mot Hudik och magnetröntgen av knät. Hoppas att de hittar något som är enkelt att åtgärda så att jag kan få full kapacitet i knät igen.

Ha en bra dag alla! Tjipp tjipp!

Om

Min profilbild

Anna

I den här bloggen finns en mix av dagboksblaj och fiktiva texter.Ibland dyker kanske en och annan dikt upp också men det är ju inte min styrka direkt så någon uppsjö av det lär du inte finna.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela