Anna

Välkommen!

Slötorsdag

Publicerad 2010-08-26 21:48:24 i Allmänt,

Har haft en riktig slötorsdag idag. I tisdags jobbade jag min allra sista dag på min nuvarande arbetsplats. Jag tror inte att jag förstod då riktigt att det var min sista dag och har nog inte förstått det än. Under dagen blev jag uppvaktad, inte bara en gång utan två! Själv hade jag tagit med fika för att bjuda mina kollegor och medarbetare på och ovanpå det blev det tårta och present två gånger! Kan säga att det blev ingen middag för Anna hemma sen.

Jag är en sån person som älskar att ge bort presenter men som tycker det är svårt att ta emot, även om jag tycker om att få. I tisdags fick jag sannerligen öva på att ta emot - både presenter och superlativer! Jösses vilken avtackning! Med mig hem hade jag en Stor fin orkidé, en flaska Ardbeg, En Smartbox - middag för två, en ljuslykta och massor, massor av fina komplimanger och ord från flertalet människor på min arbetsplats. Jag trodde ALDRIG att jag skulle bli så där uppvaktad och blev SÅ överraskad och ärligt talat totalt överrumplad. Redan veckan innan blev jag uppvaktad med en present och fina ord från Stockholmskontoret och så det här ovanpå det, Helt Otroligt!

Jag har blivit erbjuden av Sandra att få rida hennes häst varannan vecka framöver, de helger hon har Mehlin och ändå inte hinner med Bonnie, ett erbjudande jag har tackat ja till direkt, även om det innebär att jag får äta mediciner året om. De ridturer jag har gjort i sommar gav mig en så enorm energikick att jag bara måste fortsätta. Är ärligt talat inne på att ta en ridkurs på ridskola så att man samtidigt får sig ett rejält träningspass! Ska dock börja mitt nya jobb först så att jag får se hur mina arbetstider ligger innan jag anmäler mig till något.


Igår var Sandra hit och firade lite med mig. Vi gjorde Irish Coffe, drack en vinskvätt och nån öl och hade en supermysig kväll! Det var längesen sist nu som vi hade tid att sitta så här tillsammans. Synd att det inte var någon rolig fest någonstans för jag blev verkligen sugen på att gå ut nånstans och röja järnet. Men det blir väl fler gånger.
Skäggets jobb i Norge tog slut abrupt men turligt nog hann han bara hem så fick han ett annat jobb så nu är han neråt Sandviken-Jädraås och plöjer kabel i en månad framåt. Med lite tur blir det en fortsättning på det men den bransch han är i är så väldigt ombytlig så ett beslut kan ändras från en timme till en annan så jag hoppas inte för mycket än på att det blir så.

Nä nu ska jag umgås lite med Skägget som jag inte har träffat nästan någonting alls sen i söndagskväll...

Puss och kram

Tjipp tjipp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anna

I den här bloggen finns en mix av dagboksblaj och fiktiva texter.Ibland dyker kanske en och annan dikt upp också men det är ju inte min styrka direkt så någon uppsjö av det lär du inte finna.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela