Anna

Välkommen!

Hurra! Skägget blir rik snart!! :D

Publicerad 2010-11-04 18:05:52 i Allmänt,

Det är heeeelt otroligt! Skägget har fått ett mejl där Han ska få dela på 15 miljoner pund med en bankman i England, pengar som har tillhört en avliden man där man inte har kunnat hitta släktingarna. Mejlets språkliga innehåll är snyyygt översatt och mycket trovärdigt. Undrar om det är Googles översättning de har använt? Nu gäller det bara att fundera ut vad vi ska köpa! (Obs, en gnutta ironi återfinns i textstycket här ovan).

Hej kompis,
 
Jag är Dr Wilson Leonard chef för Ekonomiavdelningen revisionsavdelningen av en bank från Harlesden, nordvästra London, här i England (NatWest Bank). Jag skriver dig om en affärsidé som kommer att vara en enorm fördel för oss båda. I min avdelning, som är chef Greater London Regional Office upptäckte jag en summa av 15 miljoner pund (femton miljoner pund) på ett konto som tillhör en av våra utländska kunder Late Business Mogul Mr Moises Saba Masri miljardär, en Judisk från Mexiko som var ett offer för en helikopterkrasch i början av året och dödade honom och familjemedlemmar. Saba var 46-år gammal. Även i helikoptern vid tidpunkten för olyckan var hans hustru, deras son Avraham (Albert) och hans svärdotter. Föraren var också död.
 
Vid valet av kontaktar du är upphetsad av geografisk karaktär av var du bor, i synnerhet på grund av känslighet för transaktionen och sekretessen här. Nu är vår bank har väntat på någon av de anhöriga att komma upp för påståendet men ingen har gjort det. Jag personligen har tappat målet att hitta släktingar, jag söker ditt medgivande att presentera dig som de närmast anhöriga / Kommer bidragsmottagaren till avlidna så att intäkterna från detta konto värderats till 15 miljoner pund kan utbetalas till dig.
 
Detta kommer att betalas ut eller delas i dessa procentsatser, 60% för mig och 40% till dig. Jag har fått alla nödvändiga juridiska dokument som kan användas för att backa upp detta påstående vi gör. Allt jag behöver är att fylla i ditt namn till handlingarna och legalisera det i domstol här för att visa dig som den rättmätiga förmånstagaren. Allt jag behöver nu är din ärliga samarbete, sekretess och pålitlighet för att vi ser denna transaktion igenom. Jag garanterar er att detta kommer att genomföras under ett legitimt system som skyddar dig mot eventuella brott mot lagen.
 
Snälla, ge mig följande, som vi har 7 dagar att köra igenom det. Detta är mycket brådskande TACK.
 
1. Fullständigt namn:
2. Din Direkt Mobilnummer:
3. Din Kontaktadress:
4. Yrke:
5. Ålder:
6. Sex:
7. Nationalitet:
 
Efter att ha gått igenom ett metodiskt söka, jag bestämde mig för att kontakta dig hoppas att ni kommer att finna detta förslag intressant. Var på din bekräftelse av detta meddelande och ange ditt intresse jag kommer att förse dig med mer information.

Endeavor att meddela mig ert beslut snarare än att hålla mig väntar.
 
Tacka er i förväg av din positivt svar.
 
Vänliga hälsningar,
Dr Wilson Leonard


Kommentarer

Postat av: Kenny

Publicerad 2010-11-06 11:54:07

Fick något liknande jag också! Nu kan jag och skägget hålla varandra i handen och skratta åt alla fattiga stackare omkring oss. Mouhahahaha.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anna

I den här bloggen finns en mix av dagboksblaj och fiktiva texter.Ibland dyker kanske en och annan dikt upp också men det är ju inte min styrka direkt så någon uppsjö av det lär du inte finna.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela